Det lyder måske mærkeligt, men jeg har et helt anderledes nytårsforsæt i år, end jeg nogensinde før har haft.

Det plejer at være noget med mere motion, skabe noget nyt, som f.eks denne blog, der kræver at jeg gør eller yder mere.

I år tænker jeg, at det bedste jeg kan gøre for mig selv, er at gøre mindre og hvile mere i mig selv. Jeg skal godt nok i gang med en ny uddannelse og indrette et fantastisk samtalerum, og begge dele bliver super spændende.

Hvad sker med der bloggen?

Jeg vil også gerne fortsætte denne blog. Men måske vil du ikke høre helt så meget fra mig som tidligere. Fremadrettet vil jeg nemlig kun skrive, når jeg har lyst til det fremfor fast ugentligt. I det hele taget vil jeg lade 2019 være styret mere af lyst, end jeg tidligere har tilladt mig selv.

Jeg kan mærke, hvor jeg allerede glæder mig. Mindre stress og mere nydelse.

Tid til afslapning

Der skal være tid til varme bade, at læse gode bøger og sidde og bare være til ude på min dejlige terrasse. En kop kaffe i solen, eller et glas vin i aftenskumringen, hygge med familie og venner. Flere biograf- og teaterture, og frem for alt, flere ture ud i naturen.

Lyder det som et fedt nytårsforsæt, så prøv selv at fundere over, hvad der giver dig ro og glæde i hverdagen. Måske når du frem til noget lignende?

Mange varme nytårsønsker til dig.

Kh. Kathrine