Fysio flow

Jeg bliver nok aldrig træt af at opfordre til bevægelse. Men ofte spørger folk, hvorfor og hvordan man egentlig kan bevæge sig i hverdagen. Bevægelse må gerne være sjovt, underholdende og glædeligt. Det håber jeg, at denne video viser.

I videoen deler jeg nogle øvelsesforslag, så du får lidt inspiration til mere bevægelse i hverdagen. Øvelserne tager udgangspunkt i stående Fysio Flow træning, hvor vi arbejder med opvarmning og smidiggørelse af kroppens bindevæv.

Jeg har tidligere lavet andre forslag til, hvordan du kan træne og udspænde dit støttende bindevæv. Hvis du ikke har set disse videoer og blogindlæg, kan du finde dem her nedenfor. I indlæggene forklarer jeg også, hvorfor både liggende og stående Fysio Flow er så gavnligt for krop og sind. Det er en bevægelsesteknik, jeg selv bruger meget.

Læs min artikel om Fysio Flow (video) – træning af hele kroppen

Læs min artikel om Smidighed på 10 minutter: Nemme Fysio Flow øvelser (video)

Læs min artikel om Fysio Flow (video) – liggende øvelser mod smerter og stivhed i kroppen

God fornøjelse.

Kh. Kathrine